ASIGURARE CASĂ

Ne pricepem la asigurări de locuințe 

Tu și familia ta veți fi în mâini sigure 

Tipuri de produse

Asigurarea obligatorie a locuinței

Asigurarea facultativă a locuinței

Asigurarea obligatorie a locuinței 

 Asigurarea locuinței vă protejează casa și acoperă daunele în cazul producerii unui incident.

De ce?

 1. Acoperă riscurile provocate de calamitățile naturale, precum cutremur, alunecari de teren sau inundatii, la valoarea reală a imobilului
 2. Dacă optezi pentru clauza de răspundere civilă față de terți, asiguratorul suporta eventualele costuri aferente unui accident. De exemplu,  în cazul unei indundații in urma careia vecinul are de suferit, sau dacă din balconul tău cade un țurțure de gheață pe un autoturism parcat poti sta linistit stiind ca asigurarea ta acopera daunele. 
 3. Poți să îți asiguri bunurile din interiorul casei pe care le consideri importante și valoroase. Deteriorarea acestora te-ar supune la costuri destul de mari
 4. Este foarte neplacut să îți găsești apartamentul spart de hoți. De cele mai multe ori, pe langa bunurile furate, vei avea ghinionul sa gasesti o parte din lucrurile ramase deteriorate. Avantajul acestei polite este ca tot ceea ce ți se fură, intră pe polița de locuință la clauza de furt, iar bunurile deteriorare la clauza de vandalism.
 5. Electronicele sau electrocasnicele stricate îți sunt despăgubite dacă optezi pentru clauza fluctuații de tensiune. Aceste fluctuații se petrec destul de des în zonele urbane aglomerate și de multe ori provoacă daune.
 6. Nu uita că poți opta și pentru asigurarea de accidente pentrecute în casă. Fie că fiul tău, recent devenit biped, te face să alergi grăbit pe scări și aluneci, fie că animăluțul, dărâmă televizorul, aceasta polita iti asigura despagubiri substantiale.
CONTACTEAZĂ-NE

Asigurarea facultativă a locuinței

 Asigurarea facultativă a locuinței vă protejează casă și acoperă o gamă largă de daune ce se pot produce în cazul unui incident.

De ce?

 1.  Pentru că asigurarea obligatorie a locuinței (PAD) te acoperă doar în cazul calamităților naturale grave și nu în cazul unor incidente mai comune care se pot întâmplă mult mai des.
 2.  În cazul în care te inundă vecinii ești asigurat
 3.  Dacă îți vandalizeaza hoții casa, o asigurare facultativă a locuinței îți acoperă daunele.
 4.  Pentru că îți asigurăm geamurile dacă le sparge un hoț sau o furtună
 5.  Pentru că dacă există o fluctuație de tensiune și se arde televizorul, ești acoperit
 6.  Pentru că dacă se sparge o țeava și inundă casa, strică parchetul sau mobila, noi acoperim dauna.
 7.  Pentru că asigurăm bunurile în caz de furt.
 8.  Fie că este vorba de o garsonieră sau o vilă cu piscină ori o casă de vacanță la munte, cu asigurarea facultativă poți fi sigur că, investiția ta este în siguranță
CONTACTEAZĂ-NE